Тепер завжди можна з'ясувати, хто і що зробив з уроком:

- У картці уроку з'явилась вкладка «Історія змін» — видно, хто зі співробітників, коли і що саме змінював
- У меню профілю (правий верхній кут) додано розділ «Нещодавно видалені» — видно, хто і коли видалив урок
- Дані зберігаються 30 днів